Korak po korak do krioprezervacije

Krioprezervacija krvi iz pupčanika je sa medicinskog aspekta veoma složen postupak, ali je za roditelje ceo postupak daleko jednostavniji.
Šta vi radite?

Prijavite se

Istražite sve mogućnosti koje vam pruža Seracell i izaberite ponudu najpogodniju za svoju porodicu.

Potpišite ugovor

Za čitanje ovog dokumenta ne treba vam više od 10 minuta, a možete ga potpisati sve do termina porođaja.

Ponesite Entnahmebox

Pre porođaja vam šaljemo kutiju sa setom za prikupljanje krvi iz pupčanika. Ponesite je obavezno u porodilište.

Pozivate kurirsku službu

Odmah posle porođaja pozivate sertifikovanu Seracell kurirsku službu. Ona je dostupna 24 časa dnevno i vikendima i praznicima.
Nema plaćanja unapred.
Nema troškova ako matične ćelije nisu sačuvane.
Plaćanje tek nakon potvrde kvaliteta uzorka.
Šta mi radimo?

Seracell ne čuva sve uzorke matičnih ćelija, već samo one koji mogu kasnije da se koriste za terapiju. Zato pre zamrzavanja proverava njihovu vitalnost i čuva ih samo ako su uzorci kvalitetni i ispunjavaju uslov za dalju upotrebu.

Šaljemo info set

Besplatno na vašu adresu šaljemo info materijal sa svim informacijama u vezi sa čuvanjem matičnih ćelija u Seracell-u.

Šaljemo Entnahmebox

Besplatno na vašu adresu šaljemo specijalizovan Entnahmebox, pravljen po rigoroznim standardima i specijalizovan samo za vas.

Prikupljanje matičnih ćelija

Seracell ima sklopljen ugovor sa svim porodilištima u Srbiji i zato besplatno obezbeđujemo za vas uzimanje matičnih ćelija iz krvi pupčanika od strane obučenih lekara.

Bezbedan transport

Prikupljeni uzorci krvi putuju do naše laboratorije u Nemačkoj u Entnahmebox-u, otpornom na udare i sa kontrolorom temperature.

Kvalitetna obrada

Uzorak se, odmah po prijemu u Seracell laboratorije, po najrigoroznijim nemačkim medicinskim standardima analizira i obrađuje.

Čuvamo svaku kap krvi

Čuvamo punu krv jer matične ćelije smeju da izvlače iz krvi tek kada se zna njihova terapijska upotreba. Svaka terapija zahteva drugačiju pripremu.

Sigurnost čuvanja

Uzorak odlažemo u specijalne krio-zamrzivače. Visoka tehnologija i dvostruka zaštita od bankrotstva u Seracellu garantuju vam sigurnost u narednim decenijama.

Izdajemo vam sertifikat

Ako je uzorak krvi iz pupčane vrpce ispravan i sačuvan, izdajemo vam sertifikat sa preciznim rezultatima o kvalitetu uzorka i jedinstvenim krio-brojem pod kojim je uzorak zaveden.

Priprema za transplantaciju

Ako vam matične ćelije ikada zatrebaju, biće vam dostupne odmah. Posebna pogodnost u Seracell-u je što matične ćelije svojim klijentima pripremamo i za transplantaciju

NAJČEŠĆA PITANJA RODITELJA

 

10 RAZLOGA ZAŠTO SERACELL

 

NAJBOLJA PONUDA

 
Call Now Button