Set za prikupljanje i transport matičnih ćelija

Da bi na porođaju sačuvali matične ćelije, potrebno je da u porodilište ponesete Entnahmebox, “Seracell-ov” set za prikupljanje krvi iz pupčanika i transport do laboratorije. Ovaj set ćemo vam besplatno dostaviti u vaš dom nekoliko nedelja pred porođaj.

Nakon prikupljanja krvi iz pupčane vrpce na porođaju, medicinsko osoblje će zapečatiti kutiju i ona se u najkraćem roku transportuje do laboratorije u Nemačkoj.

Entnahmebox je medicinsko transportno sredstvo, napravljeno po najrigoroznijim standardima za kvalitetno uzimanje krvi iz pupčanika i bezbedan transport.

Šta sadrži Entnahmebox?

“Seracell-ova” kutija je potpuno personalizovana i u njoj se nalazi sve što je medicinskom osoblju potrebno da uzme svaku kap krvi iz pupčanika na porođaju:

1. Dvostruka sterilna kesa za uzorak krvi iz pupčanikalaboratori-certificati6
2. Sistem za uzimanje uzorka krvi iz pupčanika
3. Sterilni set za analize krvi majke
4. Specijalni zaštitni krio gelovi
5. Kompresa
6. Tupferi sa alkoholom
7. Personalizovani bar kodovi za epruvetu, kesu sa uzorkom, kao i kutiju
8. Uputstvo za medicinsko osoblje
9. Protokoli za bolnicu i odgovornog lekara
10. Nalepnice za zatvaranje kutije
11. Uputstvo za roditelje

Stalna kontrola temperature

Matične ćelije su u Entnahmebox- u potpuno zaštićene. Kutija je otporna na udarce i opremljena jedinstvenim kontrolorom temperature (Temperature logger), kako bi se ispoštovali strogi GMP standardi i kontinuirano praćenje temperature uzorka.

Zahvaljujući merenju temperature na svakih 10 minuta, medicinsko osoblje “Seracell-a” prilikom obrade krvi u laboratorijama –  “čistim sobama” u Roštoku precizno zna koliko dugo je trajao transport uzorka krvi iz pupčanika i visinu temperature u kutiji.

Uz pomoć Entnahmebox-a matične ćelije zadržavaju vitalnost, čak i na veoma visokim temperaturama, a zahvaljujući sertifikovanoj Seracell kurirskoj službi, uzorci stižu do laboratorije za duplo kraće vreme od maksimalno predviđenog za transport.

sati je naš prosek
dostave seta do laboratorije

sata su matične ćelije
sigurne u Enthahmebox-u

Call Now Button