Seracell
Najsigurnija
ponuda!

S ponosom objavljujemo da je Seracell postao deo Vite34, najstarijeg biomedicinskog centra u Nemačkoj.

Spajanjem dve najveće nemačke kompanije spojiće se decenijsko iskustvo Seracell-a i Vite34 čime će klijenti obe kuće dobijati neprikosnovenu uslugu.

Iskustvo od preko 1000 pripremljenih uzoraka matičnih ćelija, dvostruko osiguranje od bankrotstva, Jacie i GMP sertifikati samo su neke od prednosti koje Seracell unosi u Vita34 grupaciju.

Najviši nivo kvaliteta za SERACELL klijente

Dr Wolfgang Knirsch, CEO Seracell Pharma AG

Vita 34 će nastaviti uspešno operativno poslovanje Seracell-a i Seracell će nastaviti saradnju sa partnerom u Srbiji i drugim evropskim zemljama.

Svi novi klijenti koji odluče da sačuvaju matične ćelije svog deteta u Seracell-u će dobiti najviši nivo kvaliteta u procesuiranju i čuvanju.

Ovo je veliki korak napred za sve nas u Vita 34 porodici i Seracell klijente u Srbiji.

AAA REJTING GARANT KVALITETA
SERACELL I VITA 34 Ujedinjeni za klijente!

KLIJENTI SERACELLA SU NA DOBITKU

Svi klijenti Seracella iz Srbije koga zastupa CORD iPS će imati najbolje uslove do sada.

Dok će u Nemačkoj doći do fuzionisanja brenda Seracell i Vite34, u ostalim zemljama Evrope će zbog odlične reputacije, pod brendom Seracell nastaviti da se pruža dosadašnja usluga uz dodatak premijum usluga.

AAA REJTING GARANT KVALITETA

Glavni razlog za kreiranje premijum usluge za klijente leži u činjenici da će CORD iPS, zastupnik Seracella za Jugoistočnu Evropu, biti jedina kompanija koja ima AAA bonitetni rejting.

AAA REJTING GARANT KVALITETA

Saznajte više informacija
pozivom info centra