Ekskluzivni zastupnik nemačkog biomedicinskog centra Seracell u Srbiji, CORD iPS, zvanično je proglašen za najstabilniju kuću u oblasti matičnih ćelija u našoj zemlji!

Povodom uručenja međunarodnog sertifikata o bonitetnoj izvrsnosti “AAA”, dodeljenog od strane švedske kompanije “Bisnode”, vodeće evropske firme za procenu poslovnog boniteta, u Seracell-u je počela velika akcija!

Sve trudnice koje se do srede, 2. decembra, odluče da na porođaju sačuvaju matične ćelije iz pupčanika u nemačkom biomedicinskom centru Seracell, dobijaju specijalni popust.

Iskoristite popust!
Pozovite odmah

0800 808 808

(pozivi su besplatni iz svih mreža)

Lideri u oblasti matičnih ćelija

Od 12 predstavništva banaka za čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika u Srbiji, jedino je “CORD iPS” kao zastupnik nemačkog Seracella, dobio ekskluzivni sertifikat sa bonitetnom ocenom AAA. Osim jedne banke, koja je dobila bonitetni rejting A, ostale banke matičnih ćelija na tržištu nisu ni prošle klasifikaciju, što znači da su pod daleko većim rizikom od poslovnog neuspeha u budućnosti.

– Ovo je posebno priznanje koje najviše znači našim klijentima. Sva dosadašnja priznanja koja je dobila naša kompanija su se ticala medicinskih dostignuća koja postižu naši eksperti u nemačkom biomedicinskom centru u Roštoku i svakako su garant kvaliteta usluge koju pružamo. Međutim, roditelji koji se odlučuju za čuvanje matičnih ćelija svoje dece pored medicinske superiornosti traže i finansijsku stabilnost koja će im garantovati sigurnost višedecenijskog skladištenja uzorka. I zato je AAA bonitetno priznanje ključno za sve naše klijente – rekao je direktor CORD iPS za Jugoistočnu Evropu Vladimir Ješić.

Kako navodi, dešavalo se da na tržištu Srbije rade predstavništva banaka matičnih ćelija koja se usled slabe bonitetnosti zatvaraju ili menjaju vlasnike, što je doprinosilo padu kvaliteta usluga ili čak gubitka sačuvanih uzoraka.

– Takve kompanije su mahom bile registrovane kao predstavništva off šore firmi ili su bile iz zemalja koje nisu imale rigorozne medicinske standarde. Međunarodnom sertifikacijom AAA najvišeg standarda CORD iPS – Seracell predstavlja apsolutnog lidera na tržištu, jer je pored nas samo jedna kuća uspela da sertifikuje jedno A za svoje poslovanje. Sve ostale nisu ispunile ni minimum uslova za sertifikovanje. Uz dvostruku zaštitu od bankrotstva, naši klijenti mogu da budu sigurni da biraju lidere u oblasti matičnih ćelija, dugoročnu poslovnu sigurnost i ubedljivo najbolju ponudu na našem tržištu – istakao je Ješić.

Pročitajte zašto je važan bonitetni rejting >>>

Naručite već danas info-materijal.

Napomena: Poklon važi za nove klijente koji potpišu ugovor do 2. decembra 2015. godine.