Znamo koliko je fizička aktivnost u trudnoći važna i koliko vam čak i lagani pokreti mogu održati mišiće spremnim za veliki događaj. Verovatno vas je ginekolog već uputio u to koliko čak i šetnja može olakšati porođaj, a zamislite tek koliko vam specijalizovana joga za trudnice može pomoći.

Seracell je za sve svoje trudnice koje su rešile da sačuvaju matične ćelije iz pupčanika svoje bebe obezbedio besplatno pohađanje joge.

Ukoliko ste i pred samim porođajem, možete pohađati ovu vrstu joge koja će se odvijati u Bebac Startup Centru u Novom Sadu. Dovoljno je samo da se prijavite na sajtu Bebac Startup Centra i u prijavi navedete da ste sačuvali matične ćelije u Seracellu.

Više o terminima održavanja joge i kako se možete prijaviti pogledajte na  ovde

Zbog čega je ova joga posebna?

Specijalizovana joga za trudnice je posebna vrsta prilagođenih pokreta koji naročito utiču na vaša leđa, karlicu i mišiće nogu kako biste snažne i razgibane dočekale porođaj.

Osim toga, uz jogu se možete rešiti stresa, opustiti sva čula i psihički se spremiti za porođaj.

Vrlo je važno da se pre polaska na jogu konsultujete sa vašim lekarom, a najbolji period za početak joge je četvrti mesec. Idealna okolnost je to što baš na ovu jogu možete dolaziti sve do porođaja.

Specijalizovanu jogu za trudnice drži  sertifikovana insturktorka Marina Grubić koja je o ovoj vrsti joge znanje stekla u Njujorku.

Call Now Button