Ako razmišljate da sačuvate matične ćelija iz pupčanika vašeg deteta, verovatno imate bezbroj pitanja o tome kako se one uzimaju na porođaju, ko će se pobrinuti da se to sve obavi kako treba i na vreme? Kako će matične ćelije biti sačuvane i ono najvažnije – šta ako vam zatrebaju u budućnosti?

Za sva ta važna pitanja zadužen je poseban Seracell-ov tim lekara koji će vam dati i odgovor više, jer su tu pre svega da vi dobijete jasnu sliku o tome šta sve podrazumeva čuvanje matičnih ćelija. Slobodno sastavite spisak pitanja i krenite redom.

dođite da se upoznamo

Za sve buduće roditelje koji posete naše kancelarije, spremili smo i lepe poklone.

 

Gde sve možete da nas posetite?

Naša kancelarija u Beogradu se nalazi u Karađorđevoj 89 i radi svakog radnog dana od 9 do 19 časova. Na sastanak možete doći u bilo kom momentu, čak i ako slučajno prolazite tim krajem, a možete i zakazati sastanak na broj telefona 011 414 65 65. Za sve posetioce, obezbedili smo i parking.

seracell-office-2

 

U Novom Sadu se nalazimo u Fruškogorskoj 24, blizu Štranda. Ulaz u zgradu čuvaju dve tuje, pa ćete lako moći da ih prepoznate. Ovde na sastanak takođe možete svratiti i to u peridou od 8 do 17 časova, a sastanak možete i zakazati na broj 021 31 01 333.

Kako možete doći do nas?

Ukoliko niste iz Beograda, Novog Sada i okoline, svakako sve informacije možete saznati i ako pozovete naš info centar na broj 0800 808 808 (pozivi su besplatni iz svih mreža), ili ukoliko poručite info materijal.

Naravno, ako želite da saznate kome poveravate na čuvanje matične ćelije vašeg deteta, obavezno nas i posetite, bićete još sigurniji.

Mapu do naših kancelarija možete pronaći na ovom linku>>>

 

 Da li znate da u Seracellu platite čuvanje matičnih ćelija za 20 godina, a mi vam poklonimo još 5 godina gratis!

Saznajte više o tome ovde>>>

Call Now Button