Važna vest stiže iz biomedicinskog centra Seracell. Čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika, najvećeg blaga vaše dece, sada može biti duže i još sigurnije.  Ukoliko odlučite da sačuvate matične ćelije iz pupčanika svoje bebe na 20 godina,  poklanjamo Vam još 5 godina čuvanja gratis!

Šta to znači?

Dobijate duže čuvanje po staroj ceni. Dakle 25 godina dodatne sigurnosti za vas i vašu decu.

Šta vaše dete dobija ovim?

Vašem detetu obezbeđujemo dužu sigurnost i prostor da samostalno donese najbolju odluku za svoju budućnost. A vi ste sigurni da ste na taj način još jedan period osigurali zdravlje svog deteta.

Donesite pravu odluku za zdravstvenu budućnost vašeg deteta

 

Mogu li matične ćelije biti jednako dobre ako se duže čuvaju?

Ako se kvalitetno krioprezerviraju, mogu se čuvati decenijama i tako biti spremne za potrebnu terapiju u budućnosti.

Seracell za to ima sve uslove i budućim roditeljima nudi čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika i na periode od 30, 40 i 50 godina. Seracell poseduje svo iskustvo i neophodnu tehnologiju za dugoročno i kvalitetno čuvanje kao i rad po strogim nemačkim standardima.

Kako se matične ćelije skladište da traju?

Krioprezervacijom se krv iz pupčanika skladišti na temperaturi od -140 do -196 stepeni, na taj način se u matičnim ćelijama zaustavljaju svi biološki procesi. Zato matične ćelije iz pupčanika mogu da se čuvaju veoma dugo, a da to ne utiče na njihovu upotrebnu vrednost.

Duže čuvanje matičnih ćelija, 25 godina sigurnosti!

Pozovite Seracell info centar
0800-808-808

Call Now Button