Slavimo uspeh i nagrađujemo sve roditelje čije bebe stižu u septembru!

Matične ćelije iz pupčanika vaših  beba sada  i zvanično mogu biti deo najstabilnijeg biomedicinskog centra u Evropi.  Od 12 predstavništva banaka za čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika u Srbiji, jedino je “CORD iPS” kao  zastupnik nemačkog Seracella, dobio ekskluzivni Zlatni sertifikat sa bonitetnom ocenom AAA.

Šta Zlatni sertifikat CORD iPS kompanije znači za roditelje?

Svakom roditelju je najvažnije da donese pravu odluku i osigura budućnost svog deteta. Roditelji žele da matične ćelije njihove bebe budu čuvane u sigurnom i stabilnom biomedicinskom centru kao i to da čuvanje uzorka neće ugroziti nijedna okolnost decenijama kasnije.

Za roditelje koji sada razmatraju gde će sačuvati matične ćelije iz pupčanika bebe, Zlatni “AAA” bonitetni rejting kompanije znači i maksimalnu sigurnost njihovog ulaganja u zdravstvenu budućnost deteta. Jednostavnije rečeno, sertifikat bonitetne izvrsnosti podrazumeva finansijsku sposobnost, sigurno i odgovorno poslovanje kompanije.

Ova nagrada je i zvanična potvrda da je CORD iPS, kao zastupnik Seracell-a, lider u oblasti čuvanja matičnih ćelija u Srbiji, jer je ispoštovao stroge kriterijume uspešnog poslovanja što potvrđuje i švedska kompanija Bisnode, vodeća firma za procenu poslovnog boniteta.

 

Nagrađujemo vaše poverenje!

Iskoristite specijalan poklon vaučer 

Svi budući roditelji koji u septembru dočekuju bebe i žele da sačuvaju matične ćelije iz pupčanika, mogu preuzeti poklon vaučer od 50 evra kao i specijalno dizajniranu spavaćicu za mame. 

Pozovite naš  info-centar  na besplatan broj

0800 808 808

Svi uzorci matičnih ćelija su dvostruko zaštićeni od bankrotstva

Roditelji su posebno oprezni pri odabiru kuće koja će čuvati matične ćelije njihove bebe.  Upravo iz tog razloga su svi uzorci matičnih ćelija beba iz Seracell porodice dvostruko osigurani od bankrotstva.

“Želimo da roditelji zaista budu potpuno sigurni da će uzorci matičnih ćelija njihove dece biti tu i kada oni odrastu. Svi uzorci i procesi su posebno osigurani u slučaju bankrotstva. Prvi stepen zaštite je sam nemački Seracell koji preuzima uzorke, a drugi i krajnji stepen je eminentni nemački javni institut zdravlja Fraunfoher”, objašnjava direktorka CORD iPS-a, Jovanka Srdić.

 

Osigurajte budućnost vašeg bebca po posebnoj ceni već danas u našem, zvanično najsigurnijem biomedicinskom centru u Evropi.

 

Napomena: Akcija važi samo za roditelje koji od 7. septembra potpišu ugovor o krioprezerviranju matičnih ćelija iz pupčanika svoje bebe.

Poručite besplatan informativni materijal

Call Now Button