Ako se kvalitetno krioprezerviraju, matične ćelije iz pupčanika mogu da se čuvaju decenijama, spremne za buduću terapiju. Seracell, zahvaljujući visokim standardima kvaliteta budućim roditeljima nudi da materijal svog deteta čuvaju ne samo na period od 20 godina, već i na 30, 40 ili čak 50 godina.

Naš biomedicinski centar poseduje iskustvo i tehnologiju neophodnu za dugoročno i kvalitetno čuvanje matičnih ćelija, a rad po strogim standardima nemačkog zakona o lekovima i EU GMP standard garantuju visok kvalitet krioprezervacije.

Krioprezervacijom se krv iz pupčanika skladišti na temperaturi od -140 do -196 stepeni, na taj način se u matičnim ćelijama zaustavljaju svi biološki procesi. Zato matične ćelije iz pupčanika mogu da se čuvaju veoma dugo, a da to ne utiče na njihovu upotrebnu vrednost.

Duže čuvanje, dugotrajnija sigurnost

Do sada su se roditelji najčešće odlučivali na dvadesetogodišnji ugovor za čuvanje matičnih ćelija, uz mogućnost da posle isteka tog perioda, produže ugovor. Sada budući roditelji imaju mogućnost da matične ćelije sačuvaju na mnogo duži period, i time detetu pruže još dugotrajnije zdravstveno osiguranje.

Seracell je za dugoročno čuvanje matičnih ćelija deteta na 20, 30, 40 i 50 godina obezbedio veoma povoljne finansijske uslove.

Napomena: Uz sve opcije ugovora za čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika, nudimo kao posebnu pogodnost DNA Baby 100 +, jedinstveni genetski test na 101 naslednu bolest, po specijalnoj ceni.

Call Now Button