Nemački biomedicinski centar Seracell odlučio je da, zbog velikog interesovanja, produži akciju i svim zainteresovanim budućim roditeljima omogući da matične ćelije iz pupčanika bebe sačuvaju po promotivnoj ceni u najpouzdanijoj kući za čuvanje matičnih ćelija.

Biomedicinski centar Seracell je novi lider na tržištu, prema broju novih klijenata u Nemačkoj, a povodom vesti da u Nemačkoj najviše roditelja za čuvanje matičnih ćelija ukazuje poverenje upravo biomedicinskom centru Seracell, kompanija CORD IPS je, kao ekskluzivni zastupnik Seracella za Srbiju, pripremila za buduće roditelje u Srbiji najveću akciju do sad.

Sve trudnice koje odluče da sačuvaju matične ćelije u nemačkom biomedicinskom centru Seracell, dobiće 100 evra popusta!

***U osnovnu cenu krioprezervacije već je uračunata i taksa za izvoz krvi majke od 90 evra i analize krvi majke u nemačkim laboratorijama, u iznosu od 100 evra, pa se popust ostvaruje na cenu na koji roditelji nemaju više nikakve dodatne troškove.

Iskoristite popust!
Pozovite odmah

0800 808 808

(pozivi su besplatni iz svih mreža)

Sa ovim popustom, krioprezervacija matičnih ćelija iz pupčanika u Seracellu najbolja je ponuda biomedicinskih centara.

– Uz to, za sve trudnice pripremili smo i lep poklon, kako bi im period koji dolazi nakon rođenja deteta bio što prijatniji – poručuju iz Seracella.

Naručite već danas info-materijal.

Da li ste znali?

Čuvanje matičnih ćelija je prilika koja se pruža samo jednom u životu, a uzimaju se iz krvi pupčanika na rođenju deteta. Ako ih tada sačuvate, dugoročno ćete obezbediti svojoj porodici izvor zdravlja.

Ova akcija je istekla