Rođenjem bebe svet postaje bogatiji za jednog budućeg sportistu, naučnika, umetnika, za jednu balerinu, glumicu, aktivistkinju, doktoricu… Još malo i rodiće se, pored bebe, vaša najlepša ali i najodgovornija uloga – roditelja.

Pred njima su prilike, izazovi, mogućnosti, očekivanja, usponi i padovi… ⠀

Neke stvari ne možemo da predvidimo, na neke ne možemo ni da utičemo…

Ne propustimo priliku da delujemo tamo gde možemo! ⠀

Veliki pomaci u nauci, posebno u oblasti regenerativne medicine, ukazuju na to da će naša deca imati najveću korist od matičnih ćelija. ⠀

Ne propustite jedinstvenu priliku koja se pruža samo jednom u životu – na porođaju!


NEMAČKA SIGURNOST I GARANCIJA

Seracell je nemački biomedicinski centar koji sprovodi najstrožu kontrolu kvaliteta obrade, krioprezervacije, kao i pripreme matičnih ćelija za lečenje i to po standardima EU direktive.

Za sve medicinske usluge koje pruža, Seracell poseduje najprestižnije i najvažnije sertifikate koji garantuju poslovanje prema najvišim standardima čuvanja matičnih ćelija i pripreme za terapiju.

GMP sertifikat je najviši medicinski standard u svetu i osigurava da se svaki uzorak krvi iz pupčane vrpce obrađuje pod istim zahtevima kvaliteta.
PAUL EHRLICH licenca za pripremu transplanata nemačkog Ministarstva zdravlja
JACIE akreditacija garantuje bezbednost pripreme matičnih ćelija za transplantaciju i lečenje

DVOSTRUKA UGOVORNA ODGOVORNOST

Krv vaše bebe obezbeđena je nemačkim zakonom koji obavezuje Seracell i VITA 34 biomedicinske centre da matične ćelije tretitaju kao lek. Sa druge strane. kompanija CORD iPS, ekskluzivni zastupnik ova dva biomedicinska centra takođe osigurava matične ćelije vašeg deteta i u svakom trenutku je spona između Vas, klijenata i biomedicinskih centara u Nemačkoj.

NAJVIŠI STANDARDI ČUVANJA

Biomedicinski centri Seracell i VITA 34 matične ćelije čuvaju isključivo u punoj krvi. Da bi sačuvali kvalitet matičnih ćelija, Seracell koristi vrhunsku tehnologiju “čistih soba”, koje su specifične po tome što su sterilnije čak i od hirurških sala. U njima se matične ćelije pripremaju za krioprezervaciju i za dalje potrebe lečenja. Biomedicinski centri zahtevaju ovako visoke standarde kako bi bili sigurni da će matične ćelije zadržati kvalitet do eventualne potrebe za odmrzavanjem, kada se u biomedicinskim centrima i pripremaju za lečenje

POKLON: DODATNIH 5 GODINA SIGURNOSTI

Svi klijenti koji se odluče za Seracell ili Vita34 skladištenje matičnih ćelija dobiće gratis dodatnih pet godina čuvanja matičnih ćelija sa mogućnošću produžetka ugovornog perioda nakon 25 godina čuvanja.

POSEBNI USLOVI ZA EKSPERTSKI PRENATALNI TEST I DNK ANALIZE BEBE

Za sve buduće roditelje obezbedili smo specijalne uslove za čuvanje matičnih ćelija i kreirali pakete sa popustima za ekspertski prenatalni test Verified, krioprezervaciju matičnih ćelija i DNK analize bebe.

  • 200 evra popust za Verified klijente
  • 100 evra popusta za DNA baby 100 + test


POKLON BEBAC SPAVAĆICA


Spavaćica koju su dizajnirale BEBAC mame
 idealna je za porođaj i dojenje, jer su mame imale na umu lake i jednostavne noćne podoje. Sve trudnice koje sačuvaju matične ćelije svoje bebe u biomedicinskom centru Seracell u porodilište odlaze u najlepšim spavaćicama.

Iskustvo najstarije banke matičnih ćelija u Evropi
Dvostruka ugovorna odgovornost srpske i nemačke kompanije
Specijalni set TÜV sertifikovan
Usluga mobilnog transplantacionog tima

Iskoristite priliku i specijalne pogodnosti da sačuvate matične ćelije svoje bebe po najboljim uslovima

Sada je vreme za najbolju odluku i najvredniji poklon za vašu bebu jer,

BUDUĆNOST POČINJE DANAS!

Pozovite odmah na 011 414 65 65!

Call Now Button