Prema najnovijim podacima, Seracell je nesporno prvi izbor roditelja u Nemačkoj za čuvanje matičnih ćelija, izjavio je za Bebac direktor nemačkog biomedicinskog centra Seracell Rochus Wegener.

– Udeo Seracella na tržištu u Nemačkoj sada je, prema najnovijim podacima, veći od 60 posto. Seracell se od 2002. godine bavi pripremama matičnih ćelija za transplantaciju za potrebe bolnica i već imamo iskustva preko 1.000 pripremljenih transplantata za odrasle osobe. Od kada je 2009.godine u Seracellu zaživelo i čuvanje krvi iz pupčanika, sve svoje resurse i znanje smo stavili na raspolaganje roditeljima. Zahvaljujući ekstremno rigoroznim standardima i prethodno stečenom značajnom iskustvu u pripremi matičnih ćelija za transplantacije, zadobili smo vrlo brzo njihovo ogromno poverenje i već se pozicionirali kao lideri – kaže za naš portal direktor biomedicinskog centra Seracell Rochus Wegener.

Seracell je prepoznat među novim klijentima najviše zato što ih od konkurencije razlikuju ekstremno rigorozni standardi, a oni su u Nemačkoj tako visoki jer se krv iz pupčanika klasifikuje kao lek. To znači da banka matičnih ćelija ili biomediciniski centar mora da ima iste, stroge, standarde kao svaka velika farmaceutska kompanija.

-Budući roditelji prepoznali su Seracell kao brend za čuvanje matičnih ćelija bebe, čak smo primetili i trend prema kom sve veći broj ginekologa preporučuje Seracell za čuvanje matičnih ćelija svojim pacijentima. Klijenti u Nemačkoj ne samo da žele, nego i zahtevaju visoke standarde kada je zdravlje njihove dece u pitanju, a mi im upravo to i pružamo. Koliko im to znači, najilstrativnije govori činejnica što smo uspeli da se, za relativno kratko vreme, pozicioniramo kao vodeći biomedicinski centar – zaključio je direktor Seracella.

AKCIJA POVODOM NEMAČKOG USPEHA

Najveća akcija do sad: 100 evra popusta za sve trudnice!

FB2

Povodom vesti da u Nemačkoj najviše roditelja za čuvanje matičnih ćelija ukazuje poverenje biomedicinskom centru Seracell, kompanija CORD IPS je, kao ekskluzivni zastupnik Seracella za Srbiju, pripremila za buduće roditelje u Srbiji najveću akciju do sad.

Sve trudnice koje odluče da sačuvaju matične ćelije u nemačkom biomedicinskom centru Seracell, dobiće 100 evra popusta!

Sa ovim popustom, krioprezervacija matičnih ćelija iz pupčanika u Seracellu najbolja je ponuda biomedicinskih centara, jer budući roditelji ne snose nikakve dodatne troškove. I taksa za izvoz krvi u iznosu od 90 evra, kao i analize krvi majke u iznosu od 100 evra, već su uračunate u osnovnu cenu.

Uz to, Seracell je za sve trudnice pripremio i lep poklon, kako bi im period koji dolazi nakon rođenja deteta bio što prijatniji.

Napomena: Akcija je vremenski ograničena

Izvor: Bebac

Iskoristite popust!
Pozovite odmah

0800 808 808

(pozivi su besplatni iz svih mreža)

Call Now Button