Dragi roditelji,

Seracell je otvorio foto konkurs za najslađe mališane.

Kako novogodišnji i božićni praznici predstavljaju poseban doživljaj za celu porodicu, a zanimljive praznične fotografije uvek su među omiljenima u porodičnom albumu, pozivamo vas da učestvujete u nagradnom foto konkursu.

Pošaljite nam takvu fotografiju vašeg mališana i učestvujte u Seracell foto konkursu za izbor najlepše fotografije u kategoriji “Najslađi mališani 2014”.

Izbor za najlepšu fotografiju traje do 15. januara 2015. godine. Glasanje će biti okončano u podne, a rezultati će biti objavljeni sutradan.

Najlepše fotografije osvojiće vredne nagrade:

1. mesto – vaučer za kupovinu u Aksa Baby Planeti u vrednosti od 100 evra

2. i 3. mesto – vaučer za kupovinu u Aksa Baby Planeti u vrednosti od po 50 evra

4 i 5. mesto – Seracell Family spavaćica za mamu

Pobedničku fotografiju odabraće dva stručna žirija, iz tima Seracell i iz tima Portala Bebac.com, dok će preostala četiri mesta biti izabrana na osnovu najvećeg broja Facebook lajkova.

Kako da pošaljem fotografiju?

Za slanje fotografije imate dve mogućnosti:

1. Fotografiju možete poslati mejlom na fotokonkurs@seracell.rs, sa podacima deteta i opisom fotografije. Fotografija će biti objavljena u galeriji na portalu “Bebac”, u albumu “Najslađi mališani 2014”.

2. Ako ste registrovani član portala Bebac.com, fotografiju možete postaviti i tako što ćete otvoriti galeriju, pa u okviru albuma “Najslađi mališani 2014.” postaviti svoju.
Ukoliko niste registrovani, a želite da budete član Bebac porodice, možete to učiniti ovde.

Kako da glasam za fotografiju koja mi se najviše sviđa?

Sve fotografije koje se šalju za foto konkurs moraju biti postavljene u album “Najslađi mališani 2014”.

Evo kako se glasa:

Pronađite u galeriji Bebca vašu, ili fotografiju za koju želite da glasate, a zatim kliknite na “sviđa mi se”.

Takođe, možete i prijateljima poslati poziv da glasaju ili ih obavestiti putem Facebook-a. To možete učiniti na sledeći način: odaberite fotografiju, potom kopirajte link i postavite na FB profil ili željenu stranicu i pozovete prijatelje i poznanike da glasaju.
10.12.2014.
Izvor: Seracell