U saradnji sa roditeljskim portalom Bebac.com isporučili smo tri CTG aparata COVID porodilištu Dr Dragiša Mišović u Beogradu. Doniramo za život tamo gde je pomoć najpotrebnija

Od kada je u Srbiji proglašena epidemija porodilište DR Dragiša Mišović prošlo je kroz velike promene jer je preorganizovano u COVID porodilište. To znači da su se sve trudnice, koje su suspektne ili pozitivne na COVID 19 slale u porodilište Dr Dragiša Mišović u Beogradu, bolnicu u kojoj se medicinsko osoblje konstantno bore za svakog pacijenta.

Donaciju ispred Bebac.com i CORD iPS uručila direktorka CORD iPS Jovanka Srdić

Znajući da je trudnoća stresan period, a pogotovu u doba epidemije, želeli smo da pružimo neophodnu opremu za sve buduće mame, ali i olakšamo rad doktorima koji u porodilištu Dr Dragiša Mišović rade sa korona pozitivnim pacijentkinjama.

Načelica porodilišta dr Slađana Mihajlović posebnu zahvalnost uputila je roditeljskom portal Bebac i kompaniji CORD iPS na donaciji tri CTG aparata.

U teškim vremenima najveća je snaga u ljudima. Kada brinemo jedni o drugima i kada smo tu jedni za druge i najveći problemi postaju rešivi. U ime našeg porodilišta zahvaljujem se na podršci Bebca i CORD iPS kompanije. Zajedničkim snagama i ovom prilikom pokazali ste brigu za trudnice i roditelje.”, napisala je dr Mihajlović i uz napomenu da trudnice ne treba da brinu dokle god postoje oni koji su tu da brinu o njima i za njih.

Donaciju je u ime roditeljskog portala Bebac i kompanije Cord iPS uručila direktorka CORD iPS- Jovanka Srdić, koja je tom prilikom rekla da nema većeg uspeha nego kada kompanija donira porodilišteDonacijom CTG aparata želeli smo da doprinesemo boljem zdravlju i unapredimo zdravstvenu brigu trudnica i beba. Kompanija CORD iPS i roditeljski portal Bebac uvek su na strani života,a trudićemo se da i u budućnosti pomažemo porodilišta”, rekla je ona i zahvalila se medicinskom osoblju na predanom radu.

Zato što znamo koliko su ljudi koji u ovom trenutku brinu o našim trudnicama važni i koliko se zalažu za zdravlje svih nas, ponosni smo i zahvalni na mogućnosti da damo svoj doprinos.

Zato što je važno biti tu kada je najteže,

doniramo tamo gde je najpotrebnije,

za život i za zdravlje svih naših trudnica i beba.

Bebac & CORD iPS

Call Now Button