Prvi mališani koji su rođeni u aprilu ove godine, a čiji su roditelji tokom istog meseca zaključili ugovor o krioprezervaciji sa biomedicinskim centrom Seracell, dobili su na poklon vaučer u vrednosti od 50 evra. Roditelji vaučere mogu da iskoriste za kupovinu opreme za bebe koja se nalazi u asortimanu prodavnica Aksa Baby Planeta.

Uključite se i Vi u akciju i obavezno podelite sa prijateljima koji očekuju bebca!

Ukoliko odlučite da sačuvate matične ćelije iz pupčanika svoje bebe, doneli ste pravu odluku za budućnost Vašeg deteta. Već sada se matičnim ćelijama uspešno leči više od 85 bolesti, dok se broj standardnih terapija konstatno povećava iz godine u godinu.

Svi roditelji koji tokom aprila 2013. godine, bez obzira na dan porođaj, potpišu ugovor o krioprezervaciji matičnih ćelija iz pupčane vrpce, sa nemačkim biomedicinskim centrom Seracell, dobiće na poklon vaučer za kupovinu u Aksa Baby Planeti u iznosu od 50 evra.

Sedam dana nakon porođaja roditeljima će biti poslati vrednosni vaučeri, koje će moći da iskoriste do datuma naznačenog na vaučerima.

Roditelji će vaučere moći da iskoriste u jednoj od devet Aksinih prodavnica. Ukoliko živite u mestu u kom Aksa još uvek nema svoju prodavnicu, to nije razlog da ne iskoristite ovu ponudu, jer je Aksa omogućila kupovinu putem interneta uz isporuku robe kurirskom službom na teritoriji cele Srbije.

Za više informacija pozovite Seracell info centar 0800 808 808 (pozivi su besplatni).

Zašto Seracell?
Seracell nije banka matičnih ćelija, već biomedicinski centar. Iskustvo u pripremi transplanata matičnih ćelija postavilo je Seracell među najprestižnije svetske biomedicinske centre. Stručno osoblje Seracella do sada je pripremilo više od 1000 transplanata matičnih ćelija namenjenih lečenju leukemija, posledica infarkta miokarda…

Takođe, Seracell je poznat po najboljim uslovima i vrhunskoj sigurnosti koju pruža roditeljima i njihovoj deci. Seracell radi u skladu sa najrigoroznijim nemačkim GMP standardima u čistim sobama A+ klase.

Proverite zašto je Seracell najbolje rešenje za Vas i Vašu porodicu pozivom info centra ili naručite besplatne kataloge i info materijale.

Uz Seracell i Aksu uživajte u prvim danima roditeljstva!