Povodom priznanja, sertfikata o visokom “AA” kreditnom rejtingu, prvih 50 trudnica koje u martu potpišu ugovor o čuvanju matičnih ćelija u našem biomedicinskom centru, dobijaju specijalni popust u vrednosti od 50 evra. 

Ovom akcijom zajedno sa klijentima proslavljamo priznanje – zvanično smo poslovno najstabilniji u oblasti matičnih ćelija. Kompanija “CORD iPS”,  kao ekskluzivni zastupnik nemačkog biomedicinskog centra “Seracell”, jedina je u oblasti matičnih ćelija u Srbiji dobila sertifikat za visoki poslovni i kreditni rejting (sa bonitetnom ocenom AA).

Od 12 banaka matičnih ćelija koje imaju predstavnike u Srbiji, jedino je “Seracell” dobio ekskluzivni sertifikat sa bonitetnom ocenom AA, koji dodeljuje vodeća evropska firma za procenu boniteta i kreditnog rejting “Bisnode”. Osim jedne banke, koja je dobila kreditni rejting A, ostale banke matičnih ćelija na tržištu nisu ni prošle klasifikaciju, što znači da su pod daleko većim rizikom od poslovnog neuspeha u budućnosti.

Roditelji nam poveravaju dragocene matične ćelije iz pupčanika bebe  na dugoročno čuvanje, želeći da na taj način osiguraju zdravstvenu budućnost deteta i cele porodice. Zato je veoma važno da imaju puno poverenje i potvrdu najvišeg kvaliteta  biomedicinskog centra koji odaberu.

Uz stroge nemačke procedure,  i dugoročnu zaštitu od bankrotstva koja je doprinela najvišoj bonitetnoj izvrsnosti, naši klijenti mogu da budu sigurni da biraju lidere u oblasti matičnih ćelija, dugoročnu poslovnu sigurnost i ubedljivo najbolju ponudu.

Pročitajte zašto je AA kreditni rejting važan pri izboru banke matičnih ćelija 

NAPOMENA: Poklon u vrednosti od 50 evra važi za nove klijente koji potpišu ugovor od 3.marta 2015.godine i ne odnose se na klijente koji su već potpisali ugovor, ni na one koji ostvaruju neki od popusta po drugom osnovu.

Prijavite se pozivom na 0800/808-808  (besplatan poziv) ili naručite besplatan info set preko našeg sajta.

10.3.2015.

Call Now Button