Mia Borisavljević

Mia Borisavljević

“Na ideju da sačuvam matične ćelije došla sam u trudnoći, na jednom od redovnih pregleda. Doktorka me je zainteresovala na tu temu. Takođe, kako sam išla u školu za buduće mame, tamo sam saznala sve o funkciji matičnih ćelija. Hvala Seracell-u za najbolju investiciju u narednih 25 godina”

Viktor i Aleksandra Troicki

Viktor i Aleksandra Troicki

“Matične ćelije naše devojčice dali smo na čuvanje “Seracell-u”, jer smatramo da su oni najprofesionalniji u Srbiji. Svim budućim roditeljima svetujemo da sačuvaju matične ćelije iz pupčanika jer je to, bez sumnje, ulaganje u zdravstvenu budućnost deteta.”

Jovana Balašević

Jovana Balašević

“Oba puta smo se opredelili za Seracell. Najvažniji nam je bio staž i pouzdanost kuće, a Nemačka nam je najviše ulivala poverenje. Na to smo jedino gledali, jer džaba damo manje novca nekoj firmi koja će možda sutra prestati da postoji.”

Dr Uroš Vilimanović

Dr Uroš Vilimanović

“Nisam dovodio u pitanje odluku o čuvanju matičnih ćelija! Ako posle jedne, dve, pet, deset ili dvadeset godina, baš moje dete bude jedno od tih 1:590 koje može da se izleči uz njihovu pomoć, znam da sam učinio sve što je u mojoj moći.”

Darija Lukić

Darija Lukić

“Nisam mnogo razmišljala, sakupila sam potrebne informacije i imala podršku suprugove sestre koja je već sačuvala matične ćelije svoje dece. Ja sam skeptična prema svemu, bila sam i prema matičnim ćelijama, ali u kakvom vremenu živimo, šta jedemo i udišemo – jednostavno ne želim da razmišljam o tome. Roditelj mora razmišljati o merama predostrožnosti. Srećom, naišli smo na vrlo prijatne predstavnike Seracell firme koji su nam objasnili kako to funkcioniše i ulili poverenje.”

Ivana Đerisilo

Ivana Đerisilo

“Sačuvala sam matične ćelije mog sina, jer sam sa njihovom upotrebom u medicini upoznata još od 2008. godine dok sam igrala u Cirihu. Tad sam prvi put čula i saznala za šta se sve mogu koristiti.  Ja ne mogu da znam šta će nam  budućnost doneti, a čuvanje tog blaga iz krvi pupčanika mi donosi mir jer ne želim jednog dana da se kajem što to nisam učinila.”

Call Now Button