Zbog velikog interesovanja budućih roditelja, odlučili smo da specijalnu akciju povodom visokog „AA“ rejtinga produžimo do petka, 20. marta!

Sve trudnice koje se prijave i sa nama potpišu ugovor za čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika zaključno sa petkom, ostvariće popust u vrednosti od 50 evra.

Ovom akcijom obeležavamo visoki „AA“ kreditni rejting – zvanično priznanje da je naš biomedicinski centar poslovno najbolja firma u oblasti matičnih ćelija u Srbiji. Priznanje nam je dodelila vodeća evropska kompanija za procenu poslovnog boniteta, „Bisnode“, na osnovu kriterijuma poslovanja koji su identični za celu Evropu.

Od 12 banaka matičnih ćelija koje su registrovane kod nas, jedino naš biomedicinski centar je dobio ovaj visoki rejting, dok najveći broj banaka nije uspeo da prođe kriterijume ocenjivanja.

Dugoročna sigurnost

Odlukom da sačuvate matične ćelije iz pupčanika vaše bebe, dugoročno osiguravate zdravlje deteta, i cele porodice. Zato je od najveće važnosti da matične ćelije budu potpuno sigurne i spremne za upotrebu u narednim decenijama. Zahvaljujući najstrožim GMP procedurama i striktnom poštovanju nemačkih zakona, svi uzorci matičnih ćelija u „Seracellu“ su garantovano upotrebljivi.

Uz dvostruko osiguranje od bankrostva, i priznanje za poslovno najstabilniju firmu u oblasti matičnih ćelija na domaćem tržištu, budući roditelji mogu da budu potpuno sigurni da će dragoceni materijal iz pupčanika njihove bebe biti stoprocentno siguran decenijama.

Prijavite se!
Pozovite naš besplatni medicinski info centar na 0800/808-808

Napomena: Popust u vrednosti od 50 evra važi za nove klijente koji potpišu ugovor tokom ove nedelje i ne odnosi se na klijente koji su već potpisali ugovor, ni na one koji ostvaruju neki od popusta po drugom osnovu. 

Call Now Button